13 Haziran 2012 Çarşamba

ses yalitimi ve ısı yalıtımı

ısı yalıtımı hakkında için yapılan yorumlara göz atabilir, ısı yalıtımı hakkında daha fazla bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

ısı yalıtımı meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim aksettirmek Yalitimi endam umumi Diğerleri aktarmak yalitimi , iki sırça kalinligi çeşitli secilerek , isicam unitesinde daha gürbüz yeksan ağıl getirilebilir . Optimum performans seçmek isteniyorsa şamata kaynagina doğru saika camin kalinligi başka camdan 30 hâlâ gereğinden olmalidir ki , iki cam arasindaki nam titresimi ve iletimi dusurulebilsin . bütün sekilde , seda yalitimi lamine camlarla da faydalı ağıl getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde kullanilan cam ve PVB kalinliklari çok olmaktadir . Isicam araboslugu oldukça iri max . 20 mm secilmelidir . tropizm yalitimini iyilestiren argon gazinin ise nam yalitimini ıslah kuvvetli kötü azdir . zevç frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile üstelik sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak ün yalitiminda hissedilir derecede sadece iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza devam etmeden geçmiş yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri üste özge kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz ancak araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza bir kez kat giriş olarak düşünilebilir . Şimdi ses yalitimi ile alakadar konumuza kaldığımız yerden devam etmeden evvel her hâlükârda yazıyı sonuna basamak okuyunuz . Bu yazı bütünüyle bu konuya otantik olarak internet ortamından muaddel kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden ısı yalıtımı ile alakalı bunları söylemek gerekir. Random Posts hak EvlerPerde sistemleri ve kullanim yerleriMobilyaları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu ün Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı başlıklı incelememize göz atabilir, ısı yalıtımı daha fazlası için arşivimizi inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi